Åh Joha....eehhost host!

Kan inte låta bli att drunkna i minnen när jag lyssnar på Lasse. Bara bra minnen faktiskt, hade en pojkvän som lyssnade mkt på honom. En hel bilfärd upp till Sthlm med Winnerbäck o Petter (Ja han va som bäst då). Undra va han har tagit vägen J, inte Petter. Sthlm kanske eller så åker han skidor i Österrike. Han skrev om hur han saknade min nacke på en lång o tråkig (måste de ha vart) tågresa. Fick läsa de när han kom hem. Tror han gav sig ut på två skidresor undertiden vi va tillsammans, iofs va den andre väldigt kort. Innan han åkte första gången, då hade vi just fått ihop de nån dag innan, gav han mig en lapp ihop tejpad med ett plåster....hahaha. På stog de "öppnas inte innan...." o datumet då han reste iväg. I fanns en kort text om att han hoppades att vi kunde fortsätta när han kommit hem. Åååh! Kommer ihåg hur kär jag va i honom, va man gjorde för att få hans uppmärksamhet...de va inte så svårt för jag märkte ju att han kände likadant. Hur de pirrade o hur mkt man längtade. Många mysiga minnen.

Varför tog de slut med honom? O varför berättar jag detta för er. Kanske för att jag själv inte ska glömma o ta vara på när de händer nästa gång, ta inget för givet. Man trodde ju då att man skulle känna o ha de så igen.

Kom ihåg mig då...


Kommentarer
Postat av: Ia

Vem e Joha........???o nar va det har???hade jag nada koll pa dig nar du va i tonaren eller??

2009-01-15 @ 17:49:47
URL: http://swedecaroline.blogspot.com
Postat av: Emma

Johan... Kommer du inte ihåg nyårsafton vid milleniumskiftet?? Jag va på Lusthuset (Så hette de va? Weird namn!)o firade o du kom dit med päronen o jag va aspackad. Kommer ihåg att du kom o mötte mig för att varna mig=) DÅ va jag tillsammans med Johan. Åkte inte du tillbaka till USA nån dag senare?

2009-01-15 @ 19:04:20
URL: http://goodliving.webblogg.se/
Postat av: ia

Njaaaaaaa......valdigt svagt minne!......

2009-01-15 @ 19:41:52
URL: http://swedecaroline.blogspot.com
Postat av: Emma

Va du oxå packad????????;) Hehe!

2009-01-15 @ 19:54:21
URL: http://goodliving.webblogg.se/
Postat av: Ia

naj.......eller??

2009-01-16 @ 18:08:29
URL: http://swedecaroline.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0